Härnösands Fotoklubb bildades våren 2016 och medlemsantalet överstiger redan alla förväntningar.

Vi har kommit igång med aktiviteter och klubbträffar, dessutom finns en sluten grupp på Facebook för betalande medlemmar.

Vi är en opolitisk, religiöst obunden ideell förening för fotointresserade i Härnösand med omnejd och vill på olika sätt vara en samlingsplats oavsett förkunskaper. Både proffs och hobbyfotografer är välkomna i fotoklubben.  Vi vill dessutom verka för att fler ska bli intresserade av bilder och fotografering.

Det spelar mindre roll vad du har för utrustning – det är ändå fotografen som gör bilden!

Styrelsen 2020:

Ordförande: Ove Renberg Älandsbro